top of page

10498 RON*

12617 RON**

*Pentru lungimi ansamblu intre 120 cm si 150 cm / 90 cm H

**Pentru lungimi ansamblu intre 150 cm si 180 cm / 90 cm H

LAVOAR CORIAN INCLUS

PENTRU ALTE DIMENSIUNI SI ALTE MODELE DE LAVOAR, PRETUL VA SUFERI MODIFICARI

huracan.V12

Cand normalul nu este de ajuns...

HURACAN este un corp de mobilier de baie special, o imbinare eleganta si indrazneata intre mestesugul realizarii diamantelor fronturilor si tehnologia avansata din spatele materialului folosit pentru lavoar - CORIAN by DUPONT.

Liniile extrem de curajoase dar incisiv de fluide ajuta ambienta camerei pentru a crea un mediu modern si unic. Iar calitatile materialului din care este cladit lavoarul, CORIAN by DUPONT, inseamna omogenitate, culoare in masa, impermeabilitate, non-porozitate, imposibilitatea bacteriilor sa intre in material si imbinari invizibile; si sa nu uitam capacitatea de a fi produs in formele si dimensiunile cerute. 

 

 

Dimensiuni

La fel ca toate modelele noastre, HURACAN se realizeaza la comanda pe dimensiunile cerute de proiect. In fotografii lungimile mobilierului sunt de 165 si 180cm. Setul vine in standard cu lavoarul din imagini - MILO din CORIAN - dar se poate alege alt model compozit din cele produse de noi. 

 

Personalizare

Putem sa iti cream ambientul dorit prin inspiratie si forma. Putem concepe mobilierul in functie de stilul si caracterul tau. Putem fi inspirati si curajosi in formele abordate astfel incat baia ta sa devina o oaza de atitudine si personalitate. 

 

bottom of page