top of page

11850 RON*

14600 RON**

*Pentru lungimi ansamblu intre 110 cm si 150 cm / 90 cm H

**Pentru lungimi ansamblu intre 150 cm si 180 cm / 90 cm H

LAVOAR CORIAN INCLUS

PENTRU ALTE DIMENSIUNI SI ALTE MODELE DE LAVOAR, PRETUL VA SUFERI MODIFICARI

Valhalla

VALHALLA nu este un banal set Mobilier de baie cu lavoar din CORIAN nonconformist inclus. Nu, VALHALLA inseamna emotie, personalizare, forma, reflexii, atitudine, inghitit in sec si 'wow'-uri pornite din inima; VALHALLA inseamna arta, mestesug, manualitate, capacitatea de a inventa noi forme si libertatea de a alege : dimensiuni, culori si forme. VALHALLA inseamna mobilier de baie in secolul 21.
Dar mai presus de orice VALHALLA reprezinta dovada ca romanii pot crea piese ce vor rivaliza cu cele vestice, piese unice si speciale. VALHALLA inseamna libertatea creatiei...


Dimensiuni lavoar CORIAN by DuPont la alegere. Culoare Glaciar White
Culoare Corp artistic mobilier MDF - la alegere
Livrare - 90 zile

 

Dimensiuni

La fel ca toate modelele noastre, VALHALLA se realizeaza la comanda pe dimensiunile cerute de proiect si incastrabile in cotele enuntate mai sus. In fotografii lungimile mobilierului sunt de 120 si 180cm. Setul vine in standard cu lavoarul din imagini - NEO din CORIAN - dar se poate alege, in limita posibilitatilor tehnice, alt model compozit din cele produse de noi. 

 

Personalizare

Putem sa iti cream ambientul dorit prin inspiratie si forma. Putem concepe mobilierul in functie de stilul si caracterul tau. Putem fi inspirati si curajosi in formele abordate astfel incat baia ta sa devina o oaza de atitudine si personalitate. 

Culori la comanda, detalii personalizate, dimensiuni la cerere.

 

bottom of page